Over EDP     
Productie             
Portfolio
Contact
Offerte
Vacature/Nieuws

PDF X/1A-Specificaties 

Microsoft /PC omgeving

InDesign 4 CS 2

QuarkXpress 7

 

 

 

 

 

 

 

                                                            

Bezoekadres

De Paal 16
1351 JC  Almere-Haven

Telefoon Fax

036 522 89 89
036 523 93 39

e-mail

info@edpbv.nl

                                                       

                                                                                      

 

"Onze Productie" -  "Uw voordeel"
Als totaalleverancier worden uiteenlopende opdrachten op een vakkundige en economisch verantwoorde wijze uitgevoerd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

De juiste afwerking levert u de beste kwaliteit
o.a. snijden, vergaren, vouwen, (sets / blocs) lijmen, nieten, brocheren, stanzen, rillen, pregen, slitsen en perforeren. Ook het "veredelen" van uw drukwerk zoals vernissen, lamineren en plastificeren is mogelijk. Het geeft uw drukwerk niet alleen een luxer uiterlijk het verkrijgt hierdoor ook een langere levensduur.


Aanleverspecificaties

Wij ontvangen bij voorkeur uw bestanden in PDF-formaat.

Ook vanuit kantooromgevingen met PC's, verwerken wij uw Word-, Excell- en Powerpointbestanden tot de juiste drukbestanden m.b.v. onze applicatiesoftware.

  • Certified PDF
    Omdat er vele manieren zijn om een document om te zetten naar PDF, is Certified PDF ontwikkeld. Afhankelijk van die toepassing wordt het bestand met een vooraf bepaald profiel gecontroleerd door een speciaal controle-programma. De Certified PDF moet voldoen aan de criteria van een bepaald profiel. Het programma toont onmiddellijk, middels een rapportage, de eventuele fouten en kunnen worden
    gecorrigeerd.

  • Losse bestanden     
    Logo's: in Adobe Illustrator.eps met letteromtrekken, Afbeeldingen: 300 dpi op juiste formaat van drukken.

Mocht u geen mogelijkheid hebben om uw bestanden in PDF aan te leveren, neem dan contact met  ons op. Voor downloads en meer informatie verwijzen wij u naar de de website van Ghent PDF Workgroup http://www.gwg.org/ of download de specificaties en programmainstellingen rechtsboven op onze pagina.